ADIYAMANLILAR VAKFI AKSOY AİLESİNİN GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU.

.Adıyamanlılar Vakfı mayıs ayı olağan toplantısı vakfın merkezinde gerçekleştirildi.
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni dönemde gerçekleştirilecek ve devam eden projeler ele alındı.
Toplantıya vakfın mütevelli ve yönetim üyeleri katıldı.
Toplantının ardından Adıyamanlılar Vakfı mütevelli ve yönetim kurulu üyeleri, vakfın önceki dönem başkanı Ramazan Aksoy ve kardeşlerinin verdiği iftar programına katıldı.
Aksoy ailesinin her yıl geleneksel olarak Karadut ve çevre köylerin onuruna verdiği iftar bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Ramazan Aksoy ve ailesinin Adıyamanlılar Vakfı’nda düzenlediği iftar programında, yüzlerce kişi bir araya geldi.
Aksoy kardeşler, konuklarını tek tek kapıda karşıladı.
İş, siyaset, sanat dünyasından yaklaşık bin kişinin katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Kur’an tilavetinin ardından yapılan dualar eşliğinde katılımcılar iftarını açtı...