AYDIN VE AKEL ADIYAMANLI HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

.

AYDIN VE AKEL ADIYAMANLI HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel ile birlikte Adıyamanlılar Vakfi'nı ziyaret etti.

Adıyamanlılar Vakfı'nın Bağcılar'daki merkez binasında gerçekleşen ziyarette Aydın ve Akel'i, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, mütevelli heyeti üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, 31 Mart Yerel seçimi Türkiye’nin geleceğine yön vermisi açısından son derece önemli olduğuna vurguladı, genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde Adıyaman için son derce önem arz ettiğini belirti.

Konuşmasını kendi özgeçmişi ile ilgili bilgiler vererek söze başlayan AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı Engin Akel ise; Vakıf işi tıpkı belediye başkanlığı görevi gibi gönül işi olduğunu söyledi. Seçilmesi halinde güzel projeler yapacaklarını belirten Akel, Kahta için 41 proje hazırladıklarını dile getirdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise Kahta'yı önemsediklerini söyledi.

Kollektif bir akılla doğruları görerek hareket etmek istediklerini kaydeden Aydın şöyle devam etti:

"Engin başkan çok güzel 41 proje hazırlamış. Onun bir 41'ini biz genel hizmetler olarak hazırlayacağız. Yerelle genel uyumlu çalışmasından çok daha fazla hizmet gelir. Yeterki bir uyum olsun. Hakikaten şehrin istifade edebileceği projeler, yaptığınız zaman emin olun bütün kapılar açılıyor. Bugüne kadar genel hizmetler noktasında çok ciddi gayretlerimizle Adıyaman'ımıza birçok proje ürettik. Adıyaman 2002'de kamu yatırımlarından neredeyse hiç payı almıyordu. 81 il arasında 68. sıradaydık. Oysa şimdi 12. sıraya kadar yükseldik. Azmettiginiz zaman, gayret ettiğiniz zaman, dertlendiğiniz zaman sorunları çözüyorsunuz. Şurada çok güzel birşey yazıyor; vakıf imkanı olanla ihtiyacı olan arasında köprüdür. Şimdi sizin imkanınız var, Engin beyin ihtiyacı var bu köprüyü kurmaya geldik. Engin Bey seçildiğinde, onun imkan olacak, vatandaşın ihtiyacı olacak. O zaman Engin Bey, bu imkanları vatandaşın hizmetinde kullanacak. Siyaset ve vakıf, hepimizin derdi bu millete hizmet etmek. Biz gönüllere dokunarak, ancak bu işi yapabiliriz."

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın ve Akel'e teşekkür etti.

..