ADIYAMANLILAR VAKFI MART ŞUBAT AYI “ÖĞRENCİ BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

..

ADIYAMANLILAR VAKFI MART ŞUBAT AYI “ÖĞRENCİ BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyamanlılar Vakfı Mart Ayı Öğrenci Buluşmaları’nda, kendi alanlarında kendilerini kanıtlamış uzmanlar, Mesleki Kariyer Günleri kapsamında bursiyerlerle buluştu.
Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde düzenlenen Mart ayı “Öğrenci Buluşmaları” kapsamında ilk olarak olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
    Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, vakfın mütevelli üyeleri, vakfın başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve bursiyerler katıldı.
    Toplantıda, devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı.
Her ay geleneksel olarak düzenlenen öğrenci buluşmalarında, Kariyer Günleri kapsamında alanında kendini kanıtlamış uzmanlar, öğrencilerle buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.
Mesleki Kariyer Programı kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Asım Sultanoğlu, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş, Savcı Ercan Yalçınkaya, Uzman Doktor Yakup Çağ ve İş İnsanı Hasan Taşar, bursiyer öğrencilere kendi alanlarında bilgi ve tecrübelerini aktardı.
Toplantının sonu karşılıklı soru-cevap şeklinde geçti.
Seminere katılan öğrenciler, tüm konuşmacılara teşekkür etti.

.