ADIYAMANLILAR VAKFI’NDA BURUK BAYRAMLAŞMA

Geleneksel Ramazan Bayramı programımızı Vakıf Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Törene Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Üyeleri, İstanbul’da yaşayan Adıyamanlılar ile basın mensupları katıldı.
Adıyamanlıların bayramlaşma töreninde açılış konuşması yapan Adıyamanlılar Vakfı Ömer Özkartal, Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinde vefat eden hemşerilerimiz için bayramı buruk geçirdiklerini söyledi.
Özkartal,”Başta Adıyaman olmak üzere deprem bölgelerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, hemşerilerimize başsağlığı diliyorum. Allah kalanlara sabır versin. Hepimiz çok zor günler yaşadık, yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe eskisinden daha fazla ihtiyacımız var. Adıyamanlılar olarak depremin ilk anından itibaren seferber olduk. Bundan sonraki süreçte de yaralarımızı sarmak için vakıf gönüldaşlarımızın da yardımıyla Adıyaman’ı yeniden ayağa kaldırma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz “ dedi..
Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç da Adıyaman’da depremin ardından yaraların sarılması için atılan ve atılacak olan adımları anlattı.
Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri de programda söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.