ÖZKARTAL VE ADIYAMANLILAR VAKFI HEYETİ DEPREMİN VURDUĞU ADIYAMAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Vakfı heyeti, depremin yerle bir ettiği Adıyaman’da yüzyılın afetinin verdiği hasarı yerinde inceledi.

Özkartal, mütevelli heyet ve yönetim kurulu üyelerimiz depremlerin etkili olduğu Adıyaman’da Afet Koordinasyon Merkezinde, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile bir araya geldi. Vakıf heyeti, il genelindeki hasarla bilgi aldı, devam eden ve planladığımız çalışmalarımızı istişare etti.

Adıyamanlılar Vakfı heyeti, Kâhta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı ile Besni Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre ile de bir araya gelerek depremin ardından İlçelerin durumunu istişare etti.