ANKARA ŞUBEMİZ RAMAZAN BOYUNCA DEPREMZEDELERİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

6 Şubat depremlerinin ardından Adıyaman’dan ayrılan çok sayıda depremzede Ankara’ya yerleşti. Depremzedelerin büyük çoğunluğu Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesinin desteğiyle kiralanan evlere ve kamu misafirhanelerine yerleştirildi.

Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi Ramazan ayı boyunca da depremzede Adıyamanlıların buluşma noktası oldu. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan ayında binlerce kişi Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi’nin kurduğu gönül sofrasında buluştu.

Her gün iftar yemeğinin verildiği vakıf, bu sene yüzlerce depremzede Adıyamanlı ailenin Ankara’ya yerleşmesi ile daha da önem kazandı.

Vakıf yönetiminin büyük fedakarlığı ve Adıyamanlı hayırseverlerin desteğiyle her gün onlarca kişiye iftar yemeği verildi, muhabbet sofraları kurularak hem depremzedelere  hem de öğrencilere memleket iklimi yaşatıldı.

Siyaset dünyasından, bürokrasiden, iş dünyasından insanların da katıldığı iftar yemeklerinde depremzede hemşerilerimize bir nebze de olsa depremin yıkıcı etkilerini unutturacak, bir ortam sunuldu.