Sanatçılarımız Bahçelievler’de Müzik Ziyafeti Sundu

İstanbul B.Evlerde düzenlenen ve yüzlerce kişinin katıldığı Adıyamanlılar gecesinde sahne alan Adıyamanlı sanatçılardan Ramazan Garipses, Yaman, Mustafa Korkmaz ve İbrahim Ocak söylediği türkülerle seyircileri coşturdular.
B.Evler Belediyesi Belediye Meclis üyesi İrfan Karataş’ın katkılarıyla Ramazan ayında Bahçelievler Belediyesi iftar çadırında düzenlenen Adıyaman gecesine ilgi büyük olurken, Işıklar kardeşin tertiplemiş olduğu Adıyaman halk oyunları gösterisinden sonra sahneyi alan Adıyamanlı sanatçılardan Ramazan Garipses, Yaman, Mustafa Korkmaz ve İbrahim Ocak söylediği birbirinden güzel türküleriyle müzik severlere müzik ziyafeti sundular.

Geceye Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Yücel, İSKİ Daire Başkanı Yusuf Tosun, Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Karataş, Adıyamanlılar vakfı Başkanı Vekili ve Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karlı, Vakıf yöneticileri ve işadamları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kurulduğundan bu yana hemşehrilerine kucak açan ve yaptığı güzel çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Adıyamanlılar Vakfının gelinen noktayı her zaman takdirle karşıladıklarını söyleyerek, Vakıf Başkanı Nevzat Bayhan’ı ve ekibine teşekkür etti.
Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ve İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan birer selamlama konuşması yaparak bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.