GÖKSU, PAKİSTAN İÇİN GÜN BUGÜNDÜR

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, tarihin en büyük sel felaketiyle karşı karşıya kalan kardeş Pakistan’a gerekli yardımın yapılması için günün bugün olduğunu söyleyerek, Adıyamanlı hemşehrilerini yardım yapmaya davet etti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, büyük bir sel afetiyle karşı karşıya kalan Pakistan’daki yaraların sarılması için Adıyamanlı hemşehrilerimizden büyük bir özveri beklediğini kaydetti. Göksu,”Bu tür felaketler her an hepimizin başına gelebileceği şeyler. Yaklaşık 2000 kişinin hayatını kaybettiği ve milyonlarca insanın ise aç ve susuz kalarak sefaletin diz boyu oldu bu önemli vaka karşısında Adıyamanlı olarak bizlerde üzerimize düşeni yapacağımıza inanıyorum. Buradaki kardeşlerimiz, barınabilecek bir yeri bile olmadan hayata tutunmaya çalışıyorlar. Kendilerine bu zor günlerinde uzanacak bir yardım elini beklemekteler.

Bizlerde Adıyamanlılar vakfı Hanımlar komisyonu olarak Başbakanlıkça başlatılmış olan Kardeş ülke Pakistan için ülke çapında başlatılan yardım kampanyasına yürekten destekliyor ve Adıyamanlı hemşehrilerimizi Pakistan’daki kardeşlerimize yardım eli uzatmaya davet ediyoruz” dedi.

BAŞBAKANLIKÇA AÇILMIŞ OLAN BANKA HESAP NUMARALARI

T.C.Ziraat Bankası Aşağı Ayrancı Şubesi