VÂKIFA YAPILAN YARDIMLAR GAYRİMENKUL OLARAK VATANDAŞLARA GERİ DÖNECEK

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan;
VÂKIFA YAPILAN YARDIMLAR GAYRİMENKUL OLARAK VATANDAŞLARA GERİ DÖNECEK

Mütevelli, Yönetim ve Komisyon Başkanların katıldığı mayıs ayı genişletilmiş değerlendirme toplantısında anlamlı bir konuya vurgu yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, vakıflar umutsuzların umut kapısı olduğunu ve unutulmamalıdır ki, vâkıfa yapılan her türlü yardım günün birinde gayrimenkul veya hizmet olarak geri döndüğünü söyledi.

Mayıs ayı içerisinde yapılan çalışmalar ve haziran ayında yapılacak olan etkinliklerle ilgili fikir alış verişin yapıldığı toplantıda bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, 27 Haziran Pazar günü gerçekleştireceğimiz geleneksel piknik şöleni için şimdiden hazırlıklara başlandığını belirterek, geçen yıllarda yaşanan bir takım sıkıntıların bu yıl yaşanmaması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Vakıfların topluma karşı olan sorumluğu konusunda hassasiyetlerini dile getiren Bayhan, “Biz kimseye şunu yapın vay bunu yapın demeye hakkımız yoktur. Ancak şu da iyi bilmeliyiz ki, vakıflar toplumun malıdır. Buraya verilen bir kuruş para gayrimenkul veya hizmet olarak bizlere geri dönecektir. Sadece bugünü değil, baki yaşayacağımız hayatı da düşündüğüz zaman hayırların bolca yaşandığı ve umutsuzların umut kapısı olma konumunda olan vâkıflara karşı sorumluğumuzu yerine getirmek için yardım konusunda elimizden gelen gayreti sarf etmemiz gerektiğini”  söyledi.

Mayıs ayı genişletilmiş değerlendirme toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Sultangazi Belediye Başkan vekili Av. Hacı Orhan, Vakıf başkan vekili Mustafa Karlı, Vakıf Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Mütevelli heyetinden Ömer Özkartal, Ramazan Aksoy, Hüseyin Oral, Abdulgani Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.