BAYHAN, ENGELLİLER İYİLİK YAPMA MECRALARIMIZDIR

Merkezi Adıyaman’da bulunan Güneydoğu Engelliler Derneği tarafından engelli vatandaşların yayarına ASU TV de düzenlenmiş olduğu yardım kampanyasına canlı yayına telefonla katılarak 2.500 değerinde 1 adet akülü araç yardım sözünü veren Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Engelliler, iyilik yapma mecraları olduğu için kendilerine ne kadar hizmet edilse az olduğunu söyledi.
   Bayhan, “Engelliler bizim sevap kaynaklarımız olduğu gibi, iyilik yapma mecralarımızdır. Toplumun bir katmanı olarak onlar her zaman başımızın tacıdırlar. Engellisine sahip çıkmak toplumun geleceğine ve insanlığına sahip çıkmak anlamına gelir. Bu konuda engelli dostlarımızın yanında ve emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu düşünce ile azda olsa onlara bu çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Bu kampanyayı başlatan başta Güneydoğu Engelliler Derneği Başkanı Sayın Abidin Harputluoğlu olmak üzere emeği geçen herkese minnet ve teşekkürlerimi siniyorum” dedi.