GÖZGÜ, ADIYAMANLILAR VAKFI GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararda Adıyamanlılar Vakfı Genel Müdürlüğüne Hüseyin Gözgü getirildi.
Vakıf çalışmalarında son derece büyük bir tecrübeye sahip olmakla bilinen Hüseyin Gözgü, Adıyamanlılar Vakfının Kurucu üyesi olup, Mütevelli heyetinde yer aldığı gibi aynı zamanda Birlik Vakfının Genel Müdürlüğünü ve Fatih İlçe Belediye Başkan’ın danışmanlık görevini de yürütüyor.

Yeni alınan kararla birilikte Adıyamanlılar Vakfının Genel Müdürlüğü görevine getirilen Gözgü, bundan böyle Vakıf bünyesinde yapılacak olan bütün etkinliklerden ve çalışmalardan sorumlu olacağı gibi, vakfın mali ve idari komisyondan da sorumlu olacağı belirtildi.

En büyük amaçlarından biri Adıyamanlılar Vakfını bundan böyle çok daha iyi noktalara taşımak ve her şeyin en iyisine layık olan Adıyamanlılara en güzel hizmeti sunmak olduğunu söyleyen Gözgü: “14 yıl önce kurmuş olduğumuz Adıyamanlılar Vakfımız her geçen yıl hizmet alanlarını genişleterek çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu işe gönül veren değerli arkadaşlarımızla birlikte İstanbul’da Adıyaman ve Adıyamanlıları en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. İnsanların mutluluğu kendi mutluğumuz gibi görerek bu amaç doğrultusunda birlikte bu yola baş koyduğumuz arkadaşlarımla birlikte hizmetin en güzelini gerçekleştirmeye çalışacağız. Bu onurlu görev bana layık gören bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hüseyin Gözgü kimdir?

1950 Adıyaman Doğumlu. İlk, Orta, Lise tahsilini Adıyaman’da bitirdi.  İ.Ü.Edebiyat Fakültesi tarih bölümünden mezun oldu. Üniversitedeki öğrencilik yılları Milli Türk Talebe Birliğinde (MTTB) geçti. Bu yıllarda çeşitli Sosyal ve Kültürel faaliyetlerinde bulundu. Fakülteden mezun olduktan hemen sonra Sırasıyla Vakıflar Yüksek Tahsil Talebe Yurdu Müdürlüğü İş ve İşçi bulma kurumu Raportörlük Şeflik ve
 Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunarak devletin saygın kurumlarda görevini en iyi şekilde ifa etmişti.

1984 yılında devlet memurluğundan ayrılarak özel sektörde çalışmaya başladı. Bu arada sosyal faaliyetleri devam etti,1985 yılında öğrencilik yıllarında MTTB de beraber olduğu arkadaşlarıyla Birlik Vakfı’nın kurucuları arasında yer aldı. Halen kurucular kurulu üyeliği devam etmekte olup, aynı zamanda Vakfın Genel Müdürlük görevini de sürdürmektedir.

1998 yılında özel sektörden Emekli olduktan sonra Büyükçekmece Kavaklı Fazilet Partisi Belde Başkalığı yaptı. 2004 mahalli seçimlerden sonrada 5 yıl süre ile Eminönü Belediyesine bağlı Emin A.Ş Genel Müdürlük görevini yaptı. 29 Mart yerel seçimde Eminönü ilçesinin Fatih ilçesine bağlanmasıyla birlikte Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in danışmanlığını yapıyor.