ADIYAMANLILAR VAKFI FUTBOL TURNUVASI 4 NİSAN’DA START ALIYOR

Adıyamanlılar Vakfı’nın büyük önem verdiği en önemli etkinliklerden biri olan 2009–2010 geleneksel futbol turnuvası 4 Nisan Pazar günü start alacak.
   Adıyamanlılar Vakfında Adıyamanlılar Vakfı Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Kavak Başkanlığında toplanan dernek başkanları konuyla ilgili istişarede bulundular. Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı’ nın da katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürerken, Turnuvaya her sene olduğu gibi bu yıl da 24 takımın katılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Spor Komisyonu başkanı Mustafa Kavak, 4 ayrı grupta 6’şarlı takım yer alıp, lig usulü oynanacak maçlar 9 hafta süreceğini ve final maçı ise 30 Mayıs Pazar günü oynanacağı söyledi. Kavak, “En büyük amacımız gençleri senede bir kez de olsa bir araya getirerek, kaynaşmayı ve tanışmaya vesile olmaktır. Bütün takımların bundan önceki senelerde olduğu gibi centilmenliği ön planda tutarak Adıyaman’a ve Adıyaman’ın gençlerine yakışır bir tutum ve davranış içerisinde olmak olduğunu” söyledi.