BAYHAN, KOMİSYON BAŞKANLARINDAN AKTİF ROL İSTEDİ

Adıyamanlılar Vakfı bünyesindeki Komisyon Başkanlarıyla bir araya gelen Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, vakfın icraatlarındaki çalışma mekanizmasını sağlayabilecek en önemli aktörler komisyonlar olduğunu ve bu komisyonların işleyiş mekanizmasını çok daha iyi sağlamak içinde Komisyon Başkanların aktif rol almaları gerektiğini söyledi.
  Adıyamanlılar Kültür Merkezinde Komisyon başkanlarıyla bir araya gelerek yapılması gereken bir takım çalışmalarla ilgili Komisyon Başkanlarıyla istişare eden Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, “Bu aşamadan sonra artık bütün Komisyon Başkanlarımız sorumluluğun bilincinde olacak. Mademki hepimiz bu işe gönül verdik o zaman en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu aşamadan sonra hata yapma veya ihmalkârlık yapmak gibi bir lüksümüz yok. Her şeyin en iyisini yapmak zorundayız. Bu amaçla da hep birlikte yoğun çaba sarf etmemiz lazım. Gelecek için çok daha güzel projelerimiz var ve olacak da… Bu projelerimizi ise çok çalışmaktan geçtiğini” söyledi.

Toplantıya katılan bütün Komisyon başkanları mevcut durumuyla ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan bahsederken, AR-GE Komisyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Gürses ise, sine vizyon gösterisi ile AR-GE’nin geleceğe yönelik hazırladığı projelerle ilgili bir sunum yaptı.