ADIYAMANLILAR VAKFI’NIN BAŞLATTIĞI İNGİLİZCE KURSUNA İLGİ BÜYÜK OLDU

Adıyamanlılar Vakfı Eğitim Komisyonu tarafından deneyimli hocalar nezdinde başlatmış olduğu ücretsiz İngilizce kursuna ilgi büyük oldu.

İngiltere uyruklu ve bostan üniversitesinden mezun olup, Sultangazi Çözüm Dershanesi de İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Franklyn Peterson ile Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmeni ve DİALOGUE dil kursunun kurucularından olan Zehra Sivil’in öncülüğünde haftada üç gün ücretsiz başlatılan İngilizce kursunun ilk gününde 30 yakın öğrenci katıldı.

Konuya ilişkin bilgiler veren Adıyamanlılar Vakfı Eğitim Komisyonu Abuzer Korkmaz, eğitime büyük önem vermekle bilinen ve imkânların önemli kısmını bu yönde harcayarak kamuoyunun büyük takdirini toplayan Adıyamanlılar Vakfının gelecekte çok daha önemli hizmetlere imza atacağını söyledi.

Korkmaz; “Bundan böyle aslen İngiltereli olan büyük bir deneyime sahip Franklyn Peterson hocamız her hafta Salı ve Çarşamba günleri Saat 19.30 ile 21.00 arası bayan ve erkeklere, DİALOGUE dil kursunun sahibi Zehra Sivil ise her Cumartesi sabah Saat 09.00 ile 12.00 arası sadece kız öğrencilere Vakfımızın Kültür Merkezinde ücretsiz İngilizce kursu verilecektir. Kursa başta Üniversite öğrencileri, Lise ve İlköğretim düzeyde olan öğrenciler katılmaktadır. Kursa katılmak isteyenler basvuru@adiyamanlilarvakfi.org.tr adresinden bize ulaşabilirler. Bu kursun düzenlenmesinde büyük emek sarf eden başta vakfımız Başkanı Ömer Özkartal olmak üzere Eğitim komisyonunda görev alan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.