Vali Sodan ve Başkan Büyükaslan Vakfımızı Ziyaret Etti

Bazı programlara katılmak için İstanbul’a gelen Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ve Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyamanlılar vakfını ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Ömer Özkartal ve Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ile bir araya geldiler.

Vakıf Genel Merkezinde gerçekleşen ziyaretin önemli gündem maddesi ise 31 Mayıs - 2 Haziran 2012 tarihinde Adıyaman da yapılacak olan “Kalkınma” sempozyumu konusu masaya yatırıldı. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ve Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Üniversitesinin öncülüğünde ve bazı kurumların yanı sıra Sivil Toplum Örgütlerinin öncülüğünde gerçekleşecek olan “Kalkınma” sempozyumun Adıyaman’ın gelişimi ve kalkınma noktasında son derece yararlı olacağını düşünerek, bu anlamda kendilerine düşen her türlü konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu söylediler.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ise, Adıyaman’ın geleceğine önemli ölçüde etki edebilecek bu önemli sempozyumu geniş kapsamlı bir şekilde ele alacağını ve 30 yakın bilim adamının kendi alanında birer bildiri sunacaklarını kaydederek, ziyaretinden dolayı Adıyaman Valisi Ramazan Sodan’a ve Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a teşekkür etti.

Özkartal, ayrıca yapılacak olan sempozyum ile ilgili emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Haber: Abdulkerim SONKAYA