VAKFIMIZIN DÜZENLEYECEĞİ FUTBOL TURNUVASI 8 NİSAN DA BAŞLIYOR

Adıyamanlılar Vakfı Spor Komisyonunca düzenleyeceği dernekler arası futbol turnuvası 8 Nisan da start alıyor.

Kuruluşundan bu yana 16 yıldır İstanbul’daki Adıyamanlı Dernekler arası futbol turnuvasını düzenleyerek bu önemli organizasyonu geleneksel haline getiren Adıyamanlılar Vakfı, bu yıl yine spor komisyonu öncülüğünde yapmayı kararlaştırdı. Toplam 24 takımın katılacağı turnuva 8 Nisan Pazar günü saat: 10.00 dan itibaren vakfın genel merkezine yakın olan Bağcılar Göztepe deki Ayyıldız Halı sahada start alacağı belirtildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Spor Komisyonu Başkanı Nazif Demir, Dernekler arası futbol turnuvasının asıl amaçlarından biri böylesi iş yoğunluğun üst düzeyde olduğu böylesi devasa bir anakent de yılda bir kez de olsa Adıyamanlı gençleri bir araya getirerek, birbirleriyle kaynaşmayı ve dayanışmada öncü rol oynamak olduğunu söyledi.  Haber: Abdulkerim SONKAYA