Vakıf Yöneticileri Umreye Uğurlandı

Adıyamanlılar Vakfı’nın bu yıl ilk kez Adıyamanlılara yönelik düzenlenmiş olduğu ilk umre ziyaretine vakıf yöneticileri katıldı. Uğurlama törenine Vakıf Başkan Vekili Mustafa Karlı ve Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun katıldı.

10 günlük umre ziyareti için kutsal toprakların yolunu tutan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Kurucu üyelerinden Ramazan Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Ayaz, STK Komisyonu Başkanı Ahmet Demir ailesiyle birlikte umreye gittiler.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, vakıf olarak bu yıl ilk kez vakıf yöneticilerin katıldığı geleneksel Umre ziyareti gerçekleştirdiğini ve en büyük amacının bundan sonra her yıl Mart ayında çok daha iyi imkânlar ve kaliteli hizmet çerçevesinde bütün Adıyamanlıların katılabileceği geleneksel Umre ziyaretini sürdürmek olduğunu söyledi. Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL