Gazeteci-Yazar Sibel Eraslan 16 Nisan da Adıyamanlılar Vakfında

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu bu yıl 16 Nisan Pazartesi günü saat: 13.00 de “Kutlu Doğum Haftası”nda Türk basının saygın isimlerinden biri olan Gazeteci-Yazar Sibel Eraslan’ı ağırlıyor.

Her yıl “Kutlu Doğum Haftası” çerçevesinde Türkiye’nin seçkin insanların katılımlarıyla programlar düzenleyen Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu bu kez, Türk basının gurur abidelerinden biri olan ünlü gazeteci-yazar ve Star gazetesi yazarı Sibel Eraslan’ı konuk ediyor.

Adıyamanlılar Vakfı konferans salonunda düzenlenecek olan programla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s) doğum günü olan “Kutlu Doğum Haftası” çerçevesinde basınımızın sevilen yüzü ve duayenlerinden gazeteci-yazar Sibel Eraslan’ı vakfımızda ağırlayarak, hanımlarla buluşturmasından büyük kıvanç duyduğunu söyledi. Haber: abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL