Umre Heyeti, Vakıf Yöneticileriyle Kahvaltıda Buluştu

Adıyamanlılar Vakfının bu yıl ilk kez organize ettiği Umre seyahatine katılan vakıf yöneticileri, gitmeyen vakıf yöneticileriyle birlikte kahvaltıda buluşarak, kutsal toprakların feyzi ve bereketini anlattılar.

Vakıf bünyesindeki ilk umre seyahatine katılan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Onursal başkanı Nevzat Bayhan vakfın kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Vakfın Mütevelli heyetinden Ramazan Aksoy, Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Ayaz ve Vakfın Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanı Ahmet Demir ailece gittikleri o kutsal toprakları dönüşünde vakfın Mütevelli, Yönetim Kurulu, Denetim ve Komisyon başkanların eşli olarak katıldığı kahvaltı programında bir araya gelerek, yeni bir güzelliğe daha imza attılar.

Kutsal Toprakların Feyzi ve Bereketi Bir Başkadır

Umre seyahatine katılanlar tek tek Mekke ve Medine deki o kutsal topraklarda 10 gün boyunca gördükleri ve yaşadıkları güzelliklerin yanı sıra hafızalarda silinmeyecek derecede olan anılırını ve edindikleri izlenimlerini vakıf gönüldaşlarıyla paylaşarak, buradaki manevi atmosferin kelimelerle ifade edilemeyeceğini ve kutsal toprakların feyzi ve bereketi bir başka olduğunu ifade ettiler.

Bundan böyle vakıf olarak Umre programını geleneksel hale getireceğini kaydeden Adıyamanlılar Vakfı başkanı Ömer Özkartal ise her yıl mart ayında düzenlenecek olan umre programı düzenleyeceğini ve bu organizasyonda yer almak isteyen herkesin katılabileceğini söyledi.

Umre seyahatinin düzenlenmesinde büyük katsı olan Mustafa Göksu’ya teşekkür eden Başkan Özkartal şunları söyledi: “Adıyamanlılar Vakfının artık uluslar arası önemli organizasyonlara imza attığı bir gerçek. Bu kutsal yolda yolculuk yapan bütün arkadaşlarımızın 10 gün boyunca hiç bir şekilde sıkıntı çekmedikleri gibi, ekip olarak her anlamda son derece yararlı ve faydalı bir umre seyahati gerçekleştirdik. Bu organizasyonun düzenlenmesinde ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise, “Bu tür önemli organizasyonları düzenlemek kolay değil. Arkadaşlarımız bütçelerin bereketlenmelerini istiyorsa yıllık gezilerini ve tatilini kutsal topraklara gitmelerini tavsiye ediyorum. Hele hele umre arkadaşı olmak ise insana apayrı gurur veriyor” şeklinde konuştu.