Adıyamanlılar 1 Temmuz da Piknik Şöleninde Buluşacak

Kuruluşundan bu yana hiç ara vermeden her yıl ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte İstanbul’un en güzel yerlerinde İstanbul’daki Adıyamanlıları buluşturarak, tarihi günlerinden birini yaşatan Adıyamanlılar Vakfı bu kez bu güzel etkinliğini Sultangazi Kent Ormanında yapacağı kararlaştırıldı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, pikniğe her yıl olduğu gibi bu yılda siyasetten bürokratlara, belediye başkanlarından işadamlarına, şairlerden sanatçılara kadar birbirinden değerli saygın insanların katılacağını söyledi.

Özkartal, “ Vakfımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Adıyamanlı hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği piknik şölenimizi 1 Temmuz Pazar günü İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Sultangazi Kent ormanı Sarıtepe ki Anfi tiyatronun bulunduğu mevkide yapılacaktır. Piknikte aynı zamanda bu yıl düzenlenen dernekler arası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara da teşekkür plaketi, madalya ve giyim yardımında bulunacaktır. Bu anlamlı günde bütün Adıyamanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz.”