Adıyamanlılar Vakfı Kuran-ı Kerim Dağıttı

Vakıf yöneticilerin yanı sıra Adıyaman Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Hatice Dağdeviren’in de yer aldığı dağıtım töreni Altınşehir Yatılı Kız Kur’ân Kursu’nda yapıldı.

Kur’ân kursunun yöneticisi Zeliha Kınık, bu güzel davranışlarından dolayı Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu’ya ve tüm yöneticilerine teşekkür ederek, yaz aylarındaki Kur’ân kurslarına çok fazla ilgi olduğunu ancak fizikî altyapı imkânsızlıklarından dolayı gelen talepleri karşılayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu ise, Adıyamanlılar Vakfı olarak her yıl değişik alanlarda yardımlar düzenlediklerini ve bu yıl ilk kez Adıyaman’da beş ayrı Kur’ân kursuna toplam 300 adet Kur’ân-ı Kerîm dağıtmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “mubârek üç ayların içinde olduğumuz şu günlerde bu güzel hizmeti yaptığımız için mutluyuz” dedi. Katkıda bulunan başta sanatçı İbrahim Harikases olmak üzere yardımlarını bizden esirgemeyen Adıyamanlılar Vakfı Şube Başkanı ve bütün yöneticilere teşekkürlerimizi sunarız.

Haber: Zeynal BOZ - Adıyaman