Yardıma Muhtaç Öğrencilere Şefkat Eli Uzatıldı

Her fırsatta şefkat elini yoksul ve gariban insanlara uzatarak yardımlarını sürdüren Adıyamanlılar Vakfı, bu kez Kâhta ilçesine bağlı Karadut köyü, Gülberan ve Salik mezraları ilköğretim okullarında öğrenim gören yardıma muhtaç yoksul öğrencilere yardım elini uzattı.

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanlığı  tarafından tertiplenen giyim yardımı törenine Adıyamanlılar Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Vakfın Genel Başkanı Ömer Özkartal ve Vakfın Kurucu üyelerinden Ramazan Aksoy, Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, Adıyaman Hukukçular Derneği Başkanı Av. Abdülhamit Dursun, Yönetim Kurulu üyelerinden Yusuf Tosun, Cuma Durak ile Mehmet Yalçın, Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu ve Komisyon Başkan Yardımcısı Şaide Karabulut katıldı.

Yardımla ilgili bir açıklama yapan Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, Kâhta ilçesine bağlı Karadut köyü, Gülberan ve Salik mezralarındaki toplam 150 öğrenciye giyim yardımında bulunduklarını belirterek, en büyük amacının yardıma muhtaç olan çocuklara yardım eli uzatmak olduğunu söyledi.Yıl içerisinde bize gerek İstanbuldan gerek Adıyamanımızdan çeşitli yardım taleplerinin  olduğunu bizlerde Vakfın Hanımlar komisyonu Olarak elimizden geldiğincede bize gelen bu yardım taleplerine cevap vermeye çalıştığımızı bütün bunları yaparken tek amacımız Adıyamanlılar vakfı olarak elimizin ulaşabildiği heryere gücümüz nisbetince yardım edebilmektir.Ben bütün bu çalışmalarımızda bize yardımları esirgemeyen Vakıf Başkanımız Ömer Özkartal ve Vakfımızın Kurucu Ve Onursal Başkanı Nevzat Bayhan beyefendiye sonsuz şükranlarımı sunarım.