Murat Demirkol un Acı Günü

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol’un babası Hasan Hüseyin Demirkol (72) rahatsızlığı nedeniyle hayata veda etti.

Adıyaman Ulu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Adıyaman Belediye mezarlığına defnedilen Demirkol’un cenaze törene Ak Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gençlik Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman eski Milletvekili Ahmet Doğan, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Üyelerinden Ali Şahin ve Ramazan Aksoy,  vakıf yöneticileri, bürokratlar, işadamları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerin başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Babasını kaybetmesiyle duygu dolu anlar yaşayan Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol, cenaze namazına katılan vatandaşlara babası için helallik isteyerek, gerek cenaze törenine katılan, gerekse telgraf ve SMS yoluyla taziyelerini paylaşan bütün gönül dostlarına ve Adıyaman halkına teşekkür etti. Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN