Adıyaman da İnsan Hakları ve Kentli Hakları Tartışıldı

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi bünyesinde kurulan  Gençlik ve Spor Kulübü tarafından “İnsan Hakları ve Kentli Hakları” konulu seminer düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi ve Adıyamanlılar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin düzenlediği seminerde, 'İnsan Hakları ve Kentli Hakları' ile ilgili hakları konuştu. Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi'nde düzenlenen seminerde  konuşan  Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan, "İnsan hakları, tüm insanların sahip olduğu temel hak ve özgürlüklere denir. İnsan hakları, ırk, din, dil ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm insanların  yararlanabileceği haklardır." dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı ve Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Murat Demirkol, CHP  Merkez  İlçe  Başkanı Hanifi Çavuş, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman  Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Taş, Hakan Özöncel, Yakup Akıncıoğlu, Nebi Varol, Genel Sekreter Muhammet Yetkin, Adıyamanlılar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Komisyonu üyeleri, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve öğretmenler katıldığı seminer büyük ilgi gördü.

Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN