Suriye ye Ayakkabı Yardımı

İHH tarafından “Suriyeliler İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye” kampanyasına destek veren Adıyamanlılar Vakfı, 300 çift bayan ve erkek ayakkabı yardımında bulundu.

Yardımla ilgili düzenlenen toplantıya İHH Adıyaman Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol ve vakıf üyeleri katıldı.

Demirkol yaptığı konuşmada, “Sınırlarımızın hemen ötesinde ilimize fazla uzak olmayan bir ülkede savaş esnasında her yönü ile mağdur kalan Müslüman kardeşlerimizin yaralarını sarmak için İHH Derneği’nin öncülüğünde Adıyaman'da sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği yardım kampanyasına bizler de katkı sunmaya çalıştık. Umut ediyoruz ki, bir an önce bu savaş sona ermiş olur” dedi.

İHH Adıyaman Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan ise, Adıyaman Vakfı’nın yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, yardım kampanyasına büyük teveccüh gösteren bütün Adıyaman halkına şükran borçlu olduğunu ifade etti.

Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN