Adıyamanlılar Vakfı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Toplumun genel hitabetiyle “İstanbul’daki Adıyamanlıların evi” olarak tanımlanan Adıyamanlılar Vakfı, bu kez Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Kâhta Belediyesi eski Başkanı Abdurrahman Toprak ve iş adamlarından Mehmet Saygı ile Mehmet Coşkun’u ağırlayarak ev sahipliliğini en güzel şekilde ifa etmeye çalıştı.

Vakıf Başkanı Ömer Özkartal ile beraber misafirlerini karşılayanlar arasında Vakıf Başkan Vekili Abdurrahman Dursun, Başkan Yardımcısı Cuma Durak, Memet Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Demir, Medya Komisyonu Başkanı Abdulkerim Sonkaya ve Vakfın İdari Koordinatörü Osman Kılıç da hazır bulundu.

Rektör Gönüllü, İstanbul ziyaretinde imkânlar el verdiği müddetçe kendi evi gibi gördüğü Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret etmeyi ihmal etmediğini ve vakıfla olan hukuku git gide çok daha iyi noktalara getirebileceğini söyleyerek, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Vakıf Başkanı Ömer Özkartal’a ve bütün Vakıf Yöneticilerine teşekkür borçlu olduğunu ifade etti.

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ise Adıyamanlılar Vakfı’nın giderek kurumsal bir hâle geldiğini, çalışma sistemi ve yapılan hizmetlerle herkesi kendisine hayran bıraktığını, MÜSİAD olarak Adıyaman’ın çözüm önerilerinde her zaman Adıyamanlılar Vakfı ile çalışmaktan gurur duyacaklarını söyledi.

Kâhta Belediyesi eski Başkanı Abdurrahman Toprak da İstanbul’da bulunan Adıyamanlıların her alanda başarılarını ispat ettiğini kaydederek, tek eksiğinin siyasette beklenen yerde olmaması olduğunu ifade etti.

Adıyamanlı iş adamlarından Mehmet Saygı ve Mehmet Coşkun ise Adıyamanlılar Vakfı çalışmalarını her zaman takdirle yâd ettiklerini belirterek, bu anlamda kendilerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söylediler.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Adıyamanlılar Vakfı’nın bütün Adıyamanlıların mekânı olduğunu ve el ele, gönül gönüle vererek hep birlikte çok güzel şeyler başarabileceğini dile getirdi. Vakıf Başkanı Özkartal ayrıca Türkiye’nin huzur kentinin Adıyaman olduğunu ve Adıyamanlı hemşehrileriyle her zaman gurur duyduğunu kaydetti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL