Vakıf Heyeti Rami Esnafıyla Bir Araya Geldi

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal beraberinde bazı vakıf kurucu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rami de esnaf olan hemşehrileriyle bir araya geldiler.

Rami Gıda Toptancılar Tüccarları Derneğinde düzenlenen kahvaltılı toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Rami Gıda Toptancılar Tüccarları Derneği (İGTOD) Başkanı ve Vakfın kurucularından Mustafa Karlı, MEGA CENTER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kılıç, Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Esenler Belediye Meclis üyesi ve vakfın kurucu üyesi Ramazan Aksoy, Vakıf başkan yardımcılarından Mehmet Yalçın, İzzet Ayaz ve birçok esnaf katıldı.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, “Bugüne kadar tek tek ziyaret ettiğimiz esnaflarımızı bundan böyle bulundukları yerde ne kadar hemşerilerimiz varsa bir kahvaltı veya bir yemek vesilesiyle bir araya gelerek bir aile ortamını oluşturmayı amaçlıyoruz. Böylece hemşehrilerimiz arasındaki kaynaşma ve dayanışma metodu çok daha güçlü olacağını düşünüyoruz.” Diyerek, toplantıda öğrencilere burs hizmetinde bulunan işadamlarına ise teşekkür etti.

Karlı, Yeni Rami Projesini Anlattı

Kendi mekanında Adıyamanlılar Vakfı’nda Başkan ve yönetici arkadaşlarıyla birlikte esnaf olan hemşerilerini kahvaltıda buluşturan İGTOD Başkanı Mustafa Karlı, kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek, kayabaşında yapılacak olan yeni Rami projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Projenin birinci kısmı bittiğini ikinci kısmı ise Ankara da Çevre ve Şehircilik Bakanlığından onay çıkması halinde 2013 yılı sonlarında ihalenin yapılacağını, temeli ise 2014 yılı Nisan veya Mayıs ayında atacaklarını söyleyen İGTOD Başkanı Karlı, “Yapılacak olan yeni Rami Projesi 294 bin metrekare alan üzerinde 850 işyeri, açık ve kapalı otoparklı, Tır otoparkı, sosyal donatı alanları depo ve cami’nin yer alacağını” söyledi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL