Hizmet İçin Gönül Birliği Yaptılar

Adıyamanlılar Vakfı mezun ve mensuplar komisyonu 1996 yılından beri Adıyamanlılar Vakfı’ndan burs alıp da mezun olup İstanbul’da değişik kurum ve kuruluşlarda görev yapan mezun ve mensuplar icraat için bir araya geldi.

Adıyamanlılar Vakfı’nda yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın kurucu üyelerinden Ramazan Aksoy’un da katıldığı toplantı.

Toplantının içeriği ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan ve toplantıya iştirak eden herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mezunlar ve Mensuplar Komisyonu Başkanı Hüseyin Teke, “Bundan böyle buraya sadece çay içmeye veya çiğköfte yemeye gelmeyeceğiz. Temel felsefemiz bu güzel kurum bünyesinde iyi izler bırakmak olacaktır. İlk hedeflerimizden biri ise komisyon alt yapısında çeşitli branşlarda komisyonlar kurmak ve kuracağımız komisyonlar nezdinde de çok güzel hizmetlere imza atmaktır” dedi.

İşin içerisinde vakıf hizmeti olunca gönül birliğinin kaçınılmaz olduğunu kaydeden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise, buradaki temel inanç birleştirici ve bütünleştirici olmak olduğunu, komisyonlarda görev alan arkadaşların ise bu bilinçle hareket etmeleri gerektiğini belirterek, böylesi bir toplantının düzenlenmesinde ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Haberler: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL