İş Adamı Remzi Doğan, Vali Demirtaş Onuruna Yemek Verdi

İstanbul’da Doğan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Doğan, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş onuruna Adıyamanlılar Vakfı yöneticileri ve değişik sektörlerde görev yapan iş adamlarına yemek verdi.

Yeşilköy’de Yüksel Balık Restoranı’nda misafirlerine balık ziyafeti sunduktan sonra hep birlikte Rönepark’a giderek burada tanışma ve kaynaşma konulu bir toplantı düzenlendi.

İş adamı Doğan yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu tür toplantılar için yemek bahanedir. Önemli olan Adıyamanlı değerli iş adamı hemşehrilerimizle bir araya gelip istişare ve kaynaşma zemini oluşturarak aramızdaki samimiyetin çok daha güçlü olmasını sağlamaktır” dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise vakıf hizmetlerindeki en önemli payın Adıyamanlı iş adamlarına ait olduğunu söyleyerek, “Vakıf işi bir sevda işidir. Sevda demek âşık olmak demektir. Bu sevdaya gönül veren bütün vakıf gönüldaşlarımıza ve iş adamlarımıza hizmetlerinden dolayı her zaman şükran borçluyuz” şeklinde konuştu.

Adıyaman eski milletvekili ve AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Darülaceze Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise birer selamlama konuşması yaparak böylesi anlamlı bir toplantının Adıyaman’ın gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söylediler.

Adıyaman’da yapılan ve yapılacak olan yatırımlara değinen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ın en büyük sıkıntısının eğitim ve işsizlik olduğunu belirterek, iş adamlarının Adıyaman’a yatırım yapmaları hâlinde üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olacağını söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerin yanı sıra siyasetçi, bürokrat ve iş adamların katıldığı böylesi önemli bir toplantıya katılmaktan büyük bir sevinç duyduğunu söyleyen Vali Demirtaş, “Görevim süresince Adıyaman’a gelmesi gereken her türlü hizmetin gelmesi için özellikle milletvekillerimizin desteğiyle inanılmaz çalışmalar yaptık. Bilhassa derslik konusunda önemli mesafe kaydettik. Son 13 ayda toplam 715 derslik yaptık. Ancak bu yeterli değildir. Sağduyulu iş adamlarımızın destekleriyle bu sıkıntının da üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Var olan işsizlik sorununu ise iş adamlarımızın Adıyaman’a yapacağı yatırımla mümkündür” diyerek yemeği tertipleyen iş adamı Remzi Doğan ve bütün katılımcılara teşekkür etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL