2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ İSTANBUL BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Aşağıda yer alan liste ve açıklamalar istanbuldaki üniversitelerde okuyan öğrenciler ile ilgilidir. Adıyaman Üniversitesinde okuyan öğrencilerimizin burs başvuru sonuçları 28 Kasım Perşembe günü açıklanacaktır.

Lütfen açıklamaları okuyunuz.

· Yeni bursiyerlerimizin, aşağıda yer alan evrakları 30 Kasım 2013 Cumartesi gününe kadar vakfımıza ulaştırmaları gerekmektedir. Cumartesi günü saat 10.00’da vakfımızın genel merkezinde yapılacak olan burs programına gelirken de sözkonusu evraklarınızı yanınızda getirip teslim edebilirsiniz.

· Geçen Sene vakfımızdan burs almayan ve Bank Asya da hesabı olmayan bursiyerlerimizin evraklarını vakfımıza elden getirmeleri ve Vakfımızda hesap açma başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin vakfa gelirken yanlarında hesap açma işlemi için nüfus cüzdanı fotokopisi mutlaka bulundurmaları gerekmektedir. 30 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak olan burs programından sonra da vakfımızda banka hesap işlemi için başvuruda bulunabilirsiniz.

· Geçen sene vakfımızdan burs alıp, bank asya hesabı olan öğrencilerimizin evrak getirmelerine gerek yoktur. Bu öğrencilerimizin tekrardan banka hesabı da açmalarına gerek olmayıp, geçen seneki banka hesabı ile işlemleri devam edecektir.

· 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Saat 10.00’da Vakfımızın Genel Merkezinde Burs Programı Yapılacaktır. Yeni bursiyerlerimiz evrak teslimi ve banka hesap açma işlemlerini programdan sonra vakfımızda gerçekleştirebilirler. Geç gelenlerin veya mazeretsiz gelmeyen öğrencilerimizin bursları hesaplarına aktarılmayacaktır.

Not: Tüm öğrencilerimizin her ayın son cumartesi günü yapılacak olan aylık burs programlarına katılımları mecburidir. Mazeretsiz katılım sağlamayan öğrencilerimize burs ödemesi yapılmayacaktır.

Yeni bursiyerlerimiz Bank Asya hesabı için vakfımızda bulunan formları doldurarak başvuru yapacaklardır.

Adıyaman Üniversitesinde okuyan öğrencilerimizin burs başvuru sonuçları 05.12.2013 Perşembe günü açıklanacaktır.

Burs Almaya Hak Kazanan Öğrencilerden İstenilen Belgeler

1- Öğrenci belgesi (Özel Üniversitelerde okuyan öğrencilerinin öğrenci belgelerinde;  %100 Burslu Öğrenci Olduklarına dair bilgi almalıdır)

2-Transkript belgesi (üniversiteyi yeni kazananlar hariç)

3-ÖSYM sınav sonuç belgesi fotokopisi, (üniversiteyi yeni kazananlar)

4- Aile nüfus kayıt örneği,

5- Kardeş veya kardeşlerinizin öğrenci belgesi, (Dershaneye giden öğrenci içinde dershaneden belge alınacaktır.)

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi,(Banka hesabı açtırmak için)

7- 1 Adet Fotoğraf(Mülakat sırasında fotoğraf vermeyenler getireceklerdir.)

8- Aşağıda, durumunuza uygun olan seçenekte istenilen belge; (Velisinin Gelir Durumunu Gösteren Belge)

a)Velisi SSK veya Emekli Sandığına kayıtlı çalışıyor veya emekli ise velisinin maaş bordrosu,

b)Velisi Bağ-Kura kayıtlı emekli olanlar velisinin maaş bordrosu, Bağ-Kur’a kayıtlı esnaf olanlar velilerinin işyerinin 2012 yılına ait vergi levhası fotokopisi, Çiftçilik bağ-kuru olanlar çiftçilik belgesi fotokopisi,

c)Velisi yeşil kartlı(GSS-0i) olanlar, velisinin yeşil kartının(GSS-0) fotoğraflı sayfa ve arka sayfanın fotokopisi, (sgk web adresinden çıktı alınabilir)

d)Velisinin durumu yukarıdaki seçeneklerden hiçbirisine uymayanların, köyde oturuyorsa muhtarlıktan, ilçede oturuyorsa kaymakamlıktan, ilde oturuyorsa valilikten alacakları velisinin işsiz veya fakir olduğuna dair belge.

9) Kira kontratı fotokopisi.( Ailesinin kirada olduğunu beyan eden öğrenciler için)

İSTANBULDAKİ ÜNİVERSİTELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BURS BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN