Adıyamanlılar Genişletilmiş Vakıf Meclisinde Buluşuyor

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı 25 Ocak Cumartesi günü saat 17.00 de yeni yılın ilk genişletilmiş vakıf meclis toplantısını gerçekleştiriyor.

Vakfın çok amaçlı salonunda düzenlenecek olan meclis toplantısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, Bürokratlar, İşadamları, Sanatçılar, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaşlar katılması bekleniliyor.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, her yıl üç ayda bir düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği genişletilmiş meclis toplantısı vakfın vazgeçilmez en önemli etkinliklerinden biri olduğunu söyledi.

İstanbul’daki çok sayıda Adıyamanlı hemşerilerin katılacağı ve bir aile toplantısı niteliğinde geçmesi beklenen toplantı karşılıklı sohbet içerisinde geçtiğini kaydeden Başkan Özkartal, “Bu tür toplantılar vesilesiyle İstanbul’daki hemşehrilerimiz bir araya gelip bir aile meclisi çerçevesinde hasbıhal etmesi son derece sevindirici bir olaydır. Yeni yılın ilk genişletilmiş meclis toplantısı ülkemiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL