Göksu, Yeni Türkiye İçin Genç Beyinlere İhtiyacı Var

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi şubat ayı burs törenini Adıyaman Halk Eğitim Merkezi salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Müdürü Erdal Ayna’ın sunuculuğunu yaptığı burs töreninin açılış konuşmasını, Burs Komisyonu Başkanı Yakup Akıncıoğlu yaptı. Yeni sezon hedefleriyle ilgili açıklamalar yapan Akıncıoğlu, “Öğrenciler arasında kaynaşma, dayanışma ve sinerji oluşturacak etkinlikler yapacağız. Bu etkinliklerin gerçekleşmesi için öğrenci kardeşlerimizden büyük bir özveri bekliyoruz” dedi.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Murat Demirkol ise Vakfın Adıyaman'da şube açma girişimiyle Adıyaman da son derece faydalı olabilecek icraatlara imza attığını ve en büyük hedefinin ise bundan sonraki yıllarda bursiyer sayısını çok daha yüksek rakamlara çıkartmak olduğunu belirterek, törene katılan herkese teşekkür etti.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise, gençlere verdiği önemine değinerek, “Önemli olan doğru bildiğimiz yoldan şaşmamaktır. Sahip çıkılması gereken değerlerimize sahip çıkmaktır.  Gençlerimizden gelecekte çok daha güzel işler beklediğimiz gibi geleceğin Türkiye’sinin inşa etmek içinde büyük bir azim ve inanç bekliyoruz” dedi.

Konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, da gençlere geleceğin yeni Türkiye’nin inşası için aktif rol almaları gerektiğini söyledi.

Göksu, “Yeni Türkiye’nin kurulmasına imza atabilecek genç beyinlere ihtiyacımız var.  Bunun da tek yolu modern bir eğitimden geçmektir. Çağımız teknoloji çağıdır. Hepimizin tek sevdası Türkiye’dir. Geleceğin yeni Türkiye’sini ve Adıyaman’ı hep birlikte inşa etmek için çok çaba sarf etmeliyiz. Sizler ve bizler bir ekip ruhu çerçevesinde kimin üzerine ne düşüyorsa onu yapmak gerekir. Bundan böyle bu manada sorumluluğunuz çok daha büyük olacak. Bu sorumluluğun farkında olup, Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri çok iyi analiz etmemiz lazım. Bu ülkenin menfaati için iyi ve güzel olan her şeye destek çıkmanızı bekliyoruz. Bu tür toplantıları kaynaşma ve dayanışmamız açısından son derece önemli görüyorum. Birbirimizi ne kadar daha iyi tanısak gelecekte hep birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber: Zeynal BOZ / Adıyaman