Büyük Sempozyum İçin Hazırlıklara Başlandı

Adıyaman Valiliği, Belediyesi, Ticaret Odası, Üniversite ve Adıyamanlılar Vakfı işbirliğince iki yılda bir Adıyaman’da gerçekleştirilen bu yılki sempozyumun konusunun “Başarmak için; İş Birliği Güç Birligi,” olmasına karar kılındı.

Adıyamanlılar Vakfı Nisan ayı yönetim kurulu toplantısının ana gündem maddelerinden biri Sempozyum oldu. 23-24-25 Mayıs tarihlerinde Adıyaman'da gerçekleştirilecek olan sempozyuma her zaman olduğu gibi çok sayıda Bilim insanların önemli konular üzerindeki sunumları damga vuracak.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, “Sempozyum, her sektörden insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlayacaktır. Daha da önemlisi hep birlikte bir ve beraber olmanın yanı sıra güçbirliği yapmak için iyi bir zemin oluşturacaktır. Ayrıca sempozyumu iş olsun diye yapmıyoruz. Bunun içeriğini en iyi şekilde dolduracağımız gibi sempozyum öncesi ve sonrası analizini ve takipçiliğini de iyi yapmak lazım. “Başarmak için; Güçbirligi, İşbirliği” sempozyumun daha evvel yapılan sempozyumlar gibi Adıyaman’a hayırlara vesile olacağına inanıyoruz” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL