Vakfımızdan Bürokrat Hemşehrisine Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, beraberinde Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ve çok sayıda vakıf yöneticileriyle birlikte Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne atanan Adıyamanlı hemşehrileri Yaşar Duran Aytaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Daha önce uzun yıllar Tersaneler Genel Müdürlüğü’nü yaparak bürokratik anlamda önemli bir deneyime sahip olan ve aynı zamanda son iki yıldır Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğini de yapan Aytaç, Vakıf Başkanı ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı.

Adıyamanlılar Vakfı heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, herkese ayrı ayrı teşekkür eden Yaşar Duran Aytaç, “Bu değerli makamların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Önemli olan yapacağımız hizmetlerle bu saygın makamın hakkını vermektir. Bizi bu makama layık gören değerli şahsiyetlere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yapacağımız güzel çalışmalarla onları mahçup etmeyiz. Allah utandırmasın diyorum” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal ise, “Adıyaman’ın bugüne kadar gelişmemesinin en önemli nedeni, bürokrat sayımızın yok denecek kadar az olmasından kaynaklanıyor. Adıyaman’ımızın kalkınmasını istiyorsak her şeyden önce bürokrat yetiştirmemiz lazım. Bu konuda en önemli görev de elbette siyasetçilerimize düşüyor. Var olan bürokratlarımıza sahip çıkmak da toplum olarak asli görevimiz olmalı. Aksi hâlde sorunlarımız ve taleplerimiz bitmez. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gibi son derece saygın bir kurumun başına Adıyamanlı bir hemşehrimizin getirilmesinden büyük bir sevinç duyduk. Umarız çalıştığı süre içerisinde yapacağı hizmetlerle hepimizin gurur kaynağı olacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyoruz. Allah yâr ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Aytaç’ın ziyaretine Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Emniyet Genel Müdürlüğü Baş Müfettişi Ömer Akgün, Vakfın Kurucu Üyesi Ramazan Aksoy, Hüseyin Gözgü, Vakfın Başkan Yardımcılarından Cuma Durak, Mehmet Yalçın, İzzet Ayaz, Abuzer Korkmaz ve Adıyamanlı iş adamlarından Faysal Yıldırım katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA