Vakıf Yönetimi, Taşan a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, beraberinde bazı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte boyun fıtığından dolayı başarılı bir operasyon geçiren Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Taşan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vakıf Başkanı Ömer Özkartal, beraberinde Vakıf Başkan Yardımcısı Abuzer Korkmaz, Vakıf Koordinatörü Osman Kılıç, Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Abdulkerim Sonkaya ile birlikte bayramın ikinci günü Hamza Taşan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinden Hamza Taşan, başta Vakıf Genel Başkanı Ömer Özkartal olmak üzere gerek ziyaretinde bulunan ve gerekse telefon açarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür borçlu olduğunu söyledi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA