BURS MÜLAKAT TARİHLERİ

İstanbul İçin Mülakat Tarihleri:

İstanbul’daki Üniversitelerde okuyan ve vakfımızın web sayfasından burs başvurusunda bulunan öğrenciler aşağıdaki takvime göre mülakata geleceklerdir.

Eski bursiyerlerimizden mülakata gelmesi gerekenlere sms atılacak olup listesi 15 Ekim Çarşamba günü sitede yayınlanacaktır. Geçen sene vakfımızdan burs alan öğrenciler eski bursiyerlerimizdir. Eski bursiyerlerimiz daha önce burs başvuru formu ile Başarı Durumunu Gösteren Belgeyi  (Transkript veya hazırlık sınıfını geçtiğini gösteren belge) vakfımıza teslim ettikleri için yanlarında bir belge bulundurmalarına gerek yoktur. Ama vakfımıza teslim ettikleri formları fotoğraflı değilse mülakata gelirken bir adet fotoğraf bulundurması gerekmektedir.

Yeni burs başvurusunda bulunanlar için ayrı ayrı 4 mülakat günü belirlenmiştir. Mecburi sebeplerden dolayı aşağıda belirtilen takvimde mülakata gelemeyeceklerin vakfımızı arayarak bilgi vermeleri ve mülakat gününü değiştirmeleri gerekmektedir. Mülakata Gelen yeni burs başvurusunda bulunmuş öğrencinin yanında web sayfasından yapılan burs başvurusunun imzalanmış çıktısı ile bir adet fotoğraf bulundurması gerekmektedir. Burs sonuçları açıklandıktan sonra, istenen burs evrakları vakfımıza teslim edilecektir.

Mülakat Yeri: Adıyamanlılar Vakfı, Göztepe Mahallesi Mahmut Bey Yolu Orhangazi Cad. No:16 BAĞCILAR/İSTANBUL (Ulaşım: Aksaray-Esenler-Başakşehir metrosu Mahmutbey istasyonu; Bakırköy-Göztepe Otobüsleri; Beyazıt Göztepe Otobüsleri),

Mülakat Saati: 8.30-18.00

Mülakat Takvimi

Eski Bursiyerler:

Eski bursiyerlerimizden mülakata gelmesi gerekenler; 18 Ekim 2014, Cumartesi

Eski bursiyerlerimizden mülakata gelmesi gerekenlere sms atılacak olup listesi 15 Ekim Çarşamba günü sitede yayınlanacaktır. Geçen sene vakfımızdan burs alan öğrenciler eski bursiyerlerimizdir.

Yeni Başvuranlar:

Geçen sene vakfımızdan burs almamış ve bu sene internet sitesinde burs başvurusunda bulunmuş tüm öğrencilerimiz yeni başvuru kategorisindedir. Yeni başvuruda bulunmuş tüm öğrencilerimizin mülakata gelmeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin mülakata gelirken yanlarında web sayfasında doldurdukları başvuru formu ile bir fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Soyadı A ile Başlayan Yeni Bursiyerlerimiz: 18 Ekim 2014, Cumartesi

Soyadı B-C-Ç-D-E-F-G-Ğ-H ile Başlayan Yeni Bursiyerlerimiz: 19 Ekim 2014, Pazar

Soyadı I-İ-J-K-L-M-N-O-Ö ile Başlayan Yeni Bursiyerlerimiz: 25 Ekim 2014, Cumartesi

Soyadı P-R-S-Ş-T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Yeni Bursiyerlerimiz:  26 Ekim 2014, Pazar

Adıyaman İçin Mülakat Tarihleri:

Adıyaman Üniversitesinde okuyan, Vakfımızın web sayfasından burs başvurusunda bulunan tüm öğrenciler (Eski bursiyerler dahil) aşağıdaki takvime göre mülakata geleceklerdir. Mecburi sebeplerden dolayı aşağıdaki tabloda belirtilen takvimde mülakata gelemeyeceklerin vakfımızı arayarak bilgi vermeleri ve mülakat gününü değiştirmeleri gerekmektedir.

Tüm eski bursiyerlerimizin mülakata gelmeleri mecburidirMülakata Gelen Eski bursiyerlerimiz daha önce burs başvuru formu ile Başarı Durumunu Gösteren Belgeyi  (transkript veya hazırlık sınıfını geçtiğini gösteren belge)  vakfımıza teslim ettikleri için yanlarında bir belge bulundurmalarına gerek yoktur. Ama vakfımıza teslim ettikleri formları fotoğraflı değilse mülakata gelirken bir adet fotoğraf bulundurması gerekmektedir. Başvuru formu ile transkriptini daha önce vakfımıza teslim etmemiş öğrencilerin bu iki belge ile mülakata gelmeleri gerekmektedir. Eski bursiyerlerimiz 19.10.2014 Pazar günü mülakata geleceklerdir. Tablonun en altında eski bursiyerlerimizin mülakat saatleri yazılmaktadır.

Yeni burs başvurusunda bulunanlar için 2 mülakat günü belirlenmiş olup aşağıdaki linkten mülakat takvimini gösteren tabloya ulaşabilirsiniz. Geçen sene vakfımızdan burs almamış ve bu sene internet sitesinde burs başvurusunda bulunmuş tüm öğrencilerimiz yeni başvuru kategorisindedir. Yeni burs başvurusunda bulunan öğrencinin yanında web sayfasından yapılan burs başvurusunun imzalanmış çıktısı ile bir adet fotoğraf bulundurması gerekmektedir. Daha önce başvuru formu vakfımızın şubesine teslim edilmiş ise, öğrencinin başvuru formunu yanında getirmesine gerek yoktur.

Mülakat Yeri: Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi

Ali taşı Mah.Atatürk Bulvarı.No: 138/1 Emirhan Apt. 0(416) 214 3444

Mülakat Saati: 8.30-18.00

Mülakat Takvimi:

Eski Bursiyerler ve Yeni Başvuranlar:

Adıyaman Üniversitesinde okuyan tüm eski bursiyerlerimizin mülakata gelmeleri gerekmektedir. Geçen sene vakfımızdan burs alan öğrenciler eski bursiyerlerimizdir. Eski bursiyerlerimiz 19.10.2014 Pazar günü mülakata geleceklerdir. Tablonun en altında eski bursiyerlerimizin mülakat saatleri yazılmaktadır. Tabloya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İsimleri aşağıdaki linkten ulaşılan tabloda yer almayan ama burs başvurusunda bulunmuş öğrencilerimiz 18.10.2014 Cumartesi günü veya 19.10.2014 Pazar günü herhangi bir saatte mülakata gelebileceklerdir.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN MÜLAKAT TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN