Doğan, Adıyamanlılar Vakfı Önemli Bir Vizyondur

Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Adıyamanlı hemşehrimiz Bilal Doğan; Adıyamanlılar Vakfı, gerçekleştirdiği önemli hizmetlerle sadece Adıyamanlıların değil, diğer tüm illerin vatandaşları için de önemli bir vizyona sahip olduğunu söyledi.

Vakfın genel merkezinde, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet üyesi ve Esenler Belediye Meclis üyesi Ramazan Aksoy tarafından karşılanan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili hemşehrimiz Bilal Doğan, Adıyamanlılar Vakfı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Doğan, “Adıyamanlılar Vakfı; fizikî binasıyla, düğün salonlarıyla, toplantı ve taziye salonlarıyla, burs hizmetleriyle, sempozyum, seminer, panel, kermes gibi sosyal ve kültürel etkinlikleriyle üniversitelerde ders olarak bile okutulması ve anlatılması gerekir. Vakfımızın ekonomik, sosyal ve kültürel birikimini Adıyamanlıların yararına kullanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Gerek bu binanın yapılmasında ve gerekse bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen bütün vakıf yöneticilerine şükranlarımı arz ediyorum” diyerek, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve Yöneticilerini 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan ve Adıyaman’ın da onur konuğu olarak davet edildiği, İzmir Enternasyonal fuarına davet etti.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet üyesi Ramazan Aksoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan’a teşekkür etti. Aksoy, vakıf olarak İstanbul’daki ve İzmir’deki Adıyamanlı hemşehrilerimizi bir araya getirebilecek önemli organizasyonlar düzenleyeceklerini belirterek, bunun ilkini ise geniş kapsamlı bir katılımla 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan ve Adıyaman’ın da onur konuğu olacağı İzmir Enternasyonal fuarına katılarak bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA