Vakfımız, Gençlerin Geleceği İçin Çalmadığı Kapı Bırakmıyor

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Ders Yılı’nda çok daha fazla öğrenciye burs vermek için kollarını sıvayan Adıyamanlılar Vakfı, İstanbul’da Adıyamanlıların çoğunlukta olduğu bölgelerde faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Adıyamanlılar Vakfı yöneticileri, günün yarısını Merter’deki iş adamı hemşerileri ile geçirirken, günün diğer yarısını da Süleymaniye’deki iş adamlarını ziyaret ederek geçirdi.

Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demir tarafından tertiplenen Merter’deki kahvaltı programı, Odak Restaurant’ta yapıldı. Kahvaltıya Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri ve 30’a yakın iş adamı katıldı.

Burada Adıyamanlı iş adamı olan hemşerilerine seslenen Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyaman’dan İstanbul’a okumak için gelen öğrenci kardeşlerine sahip çıkılması konusunda herkesin sorumlu olduğunu söyledi. Başkan Özkartal, “Bu kardeşlerimiz hepimizin kardeşleridir. Onlara sahip çıkmak ve onların daha iyi şartlarda okumasını sağlamak, bir Adıyamanlı olarak hepimizin görevidir. Bu görevimizi ihmal etmek demek bu kardeşlerimizi çaresizlik içinde yanlış başına bırakmak demektir. Hiçbirimizin gönlü de buna el vermeyeceğini düşünerek sizin desteğinize başvuruyoruz. Vakıf olarak sizin adınıza bu önemli icraatı sürdürüyoruz. Her yıl yüzlerce öğrencimize burs hizmetinde bulunuyorsak elbette sizlerin gayretlerinizle ve desteklerinizle bunu başarıyoruz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Süleymaniye’de Esnafları Dolaştılar…

Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinden Ömer Baydur ve Nazif Demir tarafından tertiplenen esnaf ziyareti programına, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal beraberinde Vakfın Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın da katıldı.

Süleymaniye’deki Adıyamanlı iş adamlarını tek tek gezerek burs talebinde bulunan Vakıf Heyeti, gittiği her yerde hemşerilerinin büyük ilgisiyle karşılandı. Esnaflar, vakfın eğitim çalışmalarına destek çıktığı gibi, bu yöndeki gayretlerinden dolayı da vakıf yöneticilerine teşekkür ettiler.

Haber: Abdulkerim SONKAYA