VAKFIMIZDA GÖREV DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK

Adıyamanlılar Vakfı 17 Ocak Cumartesi günü saat: 19.00 da düzenlenecek olan Adıyamanlılar Vakfı çok amaçlı salonunda birbirinden değerli ve saygın insanların da katılacağı 2015 yılının ilk genişletilmiş Vakıf meclis toplantısında Vakıf başkanlığı görev teslim töreni de yapılacak.

2010-2014 yılları arasında kurucu üyesi olduğu Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanlık görevini başarılı bir şekilde tamamlayan Vakfın Genel Başkanı Ömer Özkartal, bu görevi 17 Ocak 2015 tarihi itibariyle Vakfın Mütevelli heyet üyesi ve işadamı Ramazan Aksoy devredecek.

Adıyamanlılar Vakfı’nın son Kızılcahamam kampında vakıf başkanlık görevinin tamamlandığını ve bu görevi Mütevelli heyet kararıyla çok sevdiği değerli vakıf gönüldaşı Ramazan Aksoy’a devredeceğini ve akabinde ise önümüzdeki genel seçim için İstanbul’da milletvekili aday adayı olacağına dair açıklamada bulunmuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakıf başkanlığı görevinin icra edileceği 2015 yılının il genişletilmiş meclis toplantısında bütün hemşehrilerin katılmasını arzu ettiğini belirtti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA