Başkan Aksoy a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Hız Kesmiyor

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı olduktan sonra ziyaretçilerin ardı arkası kesilmeyen Başkan Ramazan Aksoy’un ziyaretçileri gelmeye devam ediyor.

Şişli Etfal Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdulkadir Ünsal, Kâhta Dernekleri Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel ile birlikte Federasyona bağlı dernek başkanların yanı sıra merkezi Sultangazi’de bulunan AKYAD Dernek Başkanı Osman Fırat ve dernek yöneticileri, GERSOY-DER’in Kurucu Başkanı olan iş adamı Sabri Yılmaz ve Yargıtay Savcısı Seydi Kaymaz’ı ayrı ayrı gruplar hâlinde vakıf genel merkezindeki makamında kabul eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte misafirlerini kapıda karşılayarak büyük bir teveccüh gösterdi.

Ziyaretçiler, Adıyamanlılar Vakfı’nın kuruluşundan bu yana yapmış olduğu hizmetleri her zaman takdirle yâd ettiklerini ve bu hayırlı işlere gönül veren herkese teşekkür ederek, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Aksoy’a “hayırlı olsun” dileklerini iletip yeni görevinde başarı dilediler. STK başkanları, ayrıca Vakfın bir önceki başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ömer Özkartal ise başarı dileklerini ilettiler.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy ise vakıf işinin gönül işi olduğunu ve vakfın bu ivmeyi kazanmasında katkısı olan herkese teşekkür edip ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve herkese teşekkür etti.

Vakfın bir önceki başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ömer Özkartal ise ilgi ve alakalarından dolayı bütün hemşehrilerine teşekkür etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA