Adıyamanlılar Vakfı Burs Gündemi ile Toplandı

2015-2016 yılı eğitim ve öğretim yılı ile ilgili burs müracaatın başlanmasıyla birlikte Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri burs konulu gündem maddesiyle toplandı.

Vakıf Genel Başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında bir araya gelen Mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri yeni sezonda kaç kişiye burs verileceğini ve ziyaret edilecek olan işadamlarıyla ilgili bir takvim çalışması yaptı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, her geçen yıl giderek bursiyer öğrenci sayısını arttırdığını ve yeni sezonda ise en büyük amacının 900 ile 1000 öğrenciye burs vererek büyük bir rekora imza atmak olduğunu söyledi.

Aksoy, “Yaklaşık bir haftadan beri adiyamanlilarvakfi.org.tr adlı vakfımızın web sitesinde burs ile ilgili müracaatlar başlanmıştır. Müracaatlarla birlikte belli gruplar halinde işadamlarımızı ziyaretlerimizi de sürdürmeye devam ediyoruz. Temel düşüncemiz müracaat eden bütün kardeşlerimize burs vermektir. Ancak elindeki imkânlar ölçüsünde vermek zorunda kalıyoruz. Bu güzel hizmette adeta birbirleriyle yarışarak bu kervanın yürümesinde bütün imkânlarını seferber eden bütün vakıf gönüldaşlarımızla birlikte hayırsever işadamlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

Milletvekili aday adayları da katıldı

Vakfın kahvaltılı toplantısına 1 Kasım genel seçimi için AK partiden İstanbul 3. Bölgeden milletvekili aday adayı olan Esenler Adıyamanlılar derneği başkanı Hüseyin Sevinçtekin ile birlikte Adıyaman’da ve İzmir 1. Bölgeden yine AK partiden milletvekili aday adayı olan Battalbey Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Sait Aybak da katıldı. Her iki aday da yaptığı selamlama konuşmasında Adıyamanlılar vakfından manevi destek ile birlikte dualarını eksik etmemelerini söylediler.

Her iki aday toplantıya iştirak etmelerinden dolayı teşekkür eden Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy şunları söyledi: “Adıyaman’ımızın iki değerli şahsiyetinin AK partiden aday aday olması bizleri mutlu etmiştir. Biri çiğköfte sektöründe Adıyaman’ın isminin duyurulmasında büyük katkısı olan kardeşimizdir. Diğeri ise tekstil sektöründe ve Sivil Toplum kuruluşundaki çalışmalarıyla göz kamaştıran bir kardeşimizdir. Her iki adayımıza da başarılar diliyoruz. Allah yollarını açık etsin” diyerek başarı dileklerini iletti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA