Adıyamanlılar Vakfı, İş Adamlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Bu yıl bursiyer öğrenci sayısını yükseltmeyi amaçlayan Adıyamanlılar Vakfı, Ramazan Aksoy başkanlığındaki heyet ile Adıyamanlı iş adamlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Son olarak otomotiv sektörünün öne çıkan isimlerinden biri olan ÇETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Taşar ile birlikte Zeyrek Tekstil’in sahibi Mehmet Zeyrek ve Suitmen Tekstil’in sahibi Saim Doğan’ı iş yerlerinde ziyaret ederek burs için destek talebinde bulunuldu.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden iş adamları, Adıyamanlılar Vakfı’nın hayır işlerindeki gayretlerine ve çalışmalarına her zaman destek çıkmaya hazır olduklarını belirterek, bu tür hayır işlerinin öncülüğünü yapan vakfımızı bu hayır kervanında yalnız bırakmamak için gerekli her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını söylediler.

İş adamların bu teveccühü karşısında duygulandıklarını belirten Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “Çok şanslıyız ki; söz konusu vatan, millet ve gençler deyince gerisi teferruattır diyerek gerekli her türlü desteğini bizden esirgemeyecek bu denli iyi insanlarımız var. Hangi kapıya gidersek bizleri boş çevirmiyorlar. Allah herkesten razı olsun. Vakıf olarak bu tür hayır işlerinde bizleri yalnız bırakmayan bütün hayırsever iş adamlarımıza ne kadar teşekkür etsek veya ne kadar dua etsek azdır” diyerek konuyla ilgili duygularını dile getirdi.

İş adamlarına yapılan ziyarete Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ile birlikte vakfın kurucu üyelerinden Ömer Özkartal, Mahmut Göksu, Mustafa Karlı, Hüseyin Ural ile Yönetim Kurulu üyelerinden Hacı Ramazan Bozan da eşlik etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA