VAKFIMIZ ADIFED İLE BİRLİKTE DEMOKRASİ NÖBETİ İÇİN MEYDANLARDAYDI

Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu birlikte Demokrasi Nöbeti için her gün binlerce Adıyamanlı hemşerileriyle toplanıp demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.

15 Temmuz gecesi feto terör örgütünün darbe girişiminden bu yana her gün hemşerilerini meydanlara inmesi ve demokrasi nöbeti tutması için vatanseverliliğini ortaya koymaktan geri kalmayan Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu birlikte Feto terör örgütünün darbe girişimini protesto etmek için halkı sokağa davet etmek ve milli mücadeleye sahip çıkmak için her gün SMS atarak sorumluluk duygusunu yerine getirmeye devam ediyorlar.

Adıyamanlılar Vakfı genel başkanı Ramazan Aksoy ve Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Nevzat Bayhan'ın öncülük ettiği her iki sivil toplum kuruluşunun Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte her gün bir yerde demokrasi nöbet bekleyerek toplantılar ve programlar düzenleyerek devletinin yanında olduğunu gösteriyor.

Bu amaçla dün Bağcılar meydanında binlerce Adıyamanlı bir araya gelerek feto terör örgütünün darbe girişimini sert bir şekilde kınadılar. Oses Çiğköfte ‘de bu nöbete Çiğköfte dürüm dağıtarak destek verdi.