Minik Kalpleri Kuran İle Aşılamaya Devam Ediyoruz

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların tatil edilmesinden sonra yaz Kuran kursu döneminin başlamasıyla İstanbul Bağcılar Göztepe mahallesinde bulunan Adıyamanlılar Vakfımız kendi Kültür Merkezinde kız ve erkek çocuklarına yönelik minik kalpleri kuran ile aşılamaya devam ediyor.

Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcılarından Abuzer Korkmaz ve Hasan Demir’in gayretleriyle Adıyamanlılar Vakfı öncülüğünde 20 erkek 20 de kız olmak üzere toplam 40 minik öğrencimize kuran dersi verilmeye başlandı. Kuran kursu öğretmenleri ise Bağcılar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Kuran hizmetiyle ilgili duygularını dile getiren Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlılar Vakfı olarak son 5 yıldır yaz mevsiminde okulların tatil edilmesiyle birlikte küçücük yaşta gözlerini kuran ile açan yeni bir nesil yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Allah sevgisini her şeyden üstün tutan genç neslimizi İslam şuuru çerçevesinde yetiştirmek en önemli hedefimizdir. Bu yıl yaz mevsimde Vakfımızın Kültür merkezinde 20 erkek ve 20 kız olmak üzere toplam 40 minik yavrumuza deneyimli öğretmenler eşliğinde dinimizin temel kavramlarını ve yüce kitabımızı öğretiyoruz. Unutulmamalıdır ki, Allah sevgisi ve onun yasaklarından sakınma ilkeleriyle yerleştirilmiş bir nesil, gelecekte milletine ve devletine çok faydalı işler yapabileceğine inanıyorum” dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA