ADIYAMANLILAR VAKFI 2019'UN İLK "ÖĞRENCİ BULUŞMALARI"NI GERÇEKLEŞTİRDİ

.ADIYAMANLILAR VAKFI 2019'UN İLK "ÖĞRENCİ BULUŞMALARI"NI GERÇEKLEŞTİRDİ
Adıyamanlılar Vakfı, 2019'un ilk "öğrenci buluşmalarını" ve "Biz bir aileyiz" programını gerçekleştirdi.
Adıyamanlılar Vakfı'nın Bağcılar'daki Genel Merkezinde gerçekleştirilen yeni yılın ilk öğrenci buluşmalarına katılım yoğun oldu.Programa; Adıyamanlılar Vakfı mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve bursiyerler katıldı.
Programların ardından "Mesleki kariyer" programı gerçekleştirildi. Programa katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Abdülkadir Özbek, Avukat Hacı Orhan, Bilgisayar Mühendisi Mustafa Saraç ve Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Üçüncü bursiyerlerle kendi alanlarıyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Programlar öncesinde ayrıca 2019'un ilk olağan yönetim kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.Toplantiya vakfın mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısımda devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı...