..ADIYAMANLILAR VAKFI ARALIK AYI “ÖĞRENCİ BULUŞMALARI” YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Adıyamanlılar Vakfı Aralık  Ayı Öğrenci Buluşmaları, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde  olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer ÖZKARTAL, vakfın mütevelli üyeleri, vakfın başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı.
Toplantıda, devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı.
Mesleki Kariyer Günleri kapsamında ise alanında kendini kanıtlamış uzmanlar, öğrencilerle buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.
Mesleki Kariyer Programı kapsamında, İTÜ Öğretim  Öğretim Görevlisi  DR. Bekir TANG, Bilgi Güvenlik Mühendisi Faruk Yakaryılmaz,  AV. Yusuf BAKIRCI,Sağlıkta Kalite Değerlendiricisi  Faruk  SÖNER  , İlahityacı Abdulgani  TEKİN, İş insanı Ömer  ÖZKARTAL, İnşaat Mühendisi Mehmet  Ali  AKYÜZ öğrencilere kendi alanlarında bilgi ve tecrübelerini aktardı..