ADIYAMANLILAR VAKFI’NIN BURS MÜLAKATI SONA ERDİ

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar vakfı 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili burs başvuruda bulunan üniversite öğrencilerin mülakatları yapıldı.

Bağcılar Göztepe’deki Vakfın Genel Merkezinde iki gün süren burs mülakatı sone erdi. Burs mülakatıyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Burs Komisyonu Başkanı Hüseyin Oral,  2010-2011 sezonu için yaklaşık 800 öğrencinin burs mülakatına katıldığını ifade etti.
   Oral, “Öğrencilerimizin mülakatına daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Vakfımızın yönetim kurulu üyeleri, denetleme kurulu başkanı ve komisyon başkanları tarafından gerçekleştirilmiştir. İki gün süren mülakata yaklaşık 800 öğrencimiz katılırken, mülakatın en önemli kriteri ise Adıyamanlı olup İstanbul’da okumak olmasıdır. Vakıf olarak bu konudaki temel amacımız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en az 400 öğrencimize burs vermektir. Burs kazanan isim listesini en geç 1 Aralık günü www.adiyamanlilarvakfi.org.tr sitemizden yayınlayacağız. Sezonun ilk bursunu ise 25 Aralık Cumartesi günü verileceğini” kaydederek, mülakatın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.