Kahta da Vakıf Yöneticilerimize İlgi Büyüktü

Adıyamanlılar Vakfımızın Genel Başkanı Ömer Özkartal ve beraberinde bazı mütevelli ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Kahta ilçesi’nde büyük bir ilgi ile karşılandı.

Kâhta’ya gelen heyette Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı kurucu genel sekreteri Mahmut Göksu, vakfın kurucu üyelerinden Ali Şahin, Ramazan Aksoy, Hüseyin Gözgü Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdurrahman Dursun, Yusuf Tosun, Memet Yalçın ve Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman şubesi yöneticileri hazır bulundu.

İlk olarak Kâhta Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde incelemelerde bulunan heyet burada Kâhta OSB'de inşaat hâlinde çalışmaları devam eden Ramazan Aksoy’un fabrikasını gezerek hayırlı olsun dileklerini sundular. Buradaki incelemenin ardından Kâhta Belediyesi’ne geçen heyet Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı geçen sohbetin ardından hep birlikte Kâhta Belediyesi ve Kâhta Eğitimciler Derneği’nin SODES projesi kapsamında yapılan okuma salonunu ve belediyenin yaptığı yeni otogar inşaatını gezdiler. Geziye Kâhta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser de eşlik etti.

Ziyareti değerlendiren Kâhta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı Adıyamanlılar Vakfı’nın gençlere sağladığı eğitim desteğinin yanı sıra gerek yatırımların Adıyaman’a gelmesi hususunda ve gerekse Adıyaman’ın tanıtımı açısından önemli ölçüde büyük gayretleri olduğunu belirterek, emeği geçen herkese şükran borçlu olduğunu söyledi.

Haber: Zeynal BOZ/ADIYAMAN